Velkommen til Sindal Svømmeforening

SÆSONSTART D. 2. september 2019
INFORMATION VEDRØRENDE TILMELDING

SSF starter næste sæson 2. september 2019. Tilmelding og betaling kan udelukkende foretages via hjemmeside.
Siden vil blive åbnet for tilmelding til sæson 2019-2020 d.1/8-2019.

HOLDTILMELDING/HOLDBESKRIVELSER
Her er det muligt at se en kort beskrivelse af de enkelte hold, samt en aldersindikering.
Det er først muligt at se de aktuelle hold fra tilmeldingsdatoen

HOLDOVERSIGT
En oversigt over samtlige hold som forventes oprettet i sæson 2019-2020.

SSF forbeholder sig ret til at ændre på hold hvis der ikke er det nødvendige antal tilmeldinger. Trænere og hjælpetrænere bliver tildelt i slutningen af August.

For tilmelding er det nødvendigt at oprette en profil:

Når profil er oprettet og man har lavet LOGIN er det muligt at tilmelde på hold. Betaling kan foretages med Visa/Dankort, Mastercard, Debet, Diners. Der vil være et gebyr for betaling som betales samtidig med kontingent.

Hvis et hold er overtegnet, er det muligt at stå på venteliste. Der vil automatisk blive sendt mail hvis/når der er ledige pladser.
Det koster 10 DKK at stå på venteliste. Prisen for venteliste refunderes ikke.
Sindal Svømmeforening

spørgsmål henstilles til
mail:
sindalsf1977@gmail.com
tlf.: 29993939.

Formålet med foreningen er at udbyde svømmeundervisning til alle interesserede, samt udbrede den almindelige interesse for svømmesporten med alle dens facetter.

Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen, som alle medlemmer har adgang til. Denne vælger en bestyrelse på 11 personer og to supleanter til varetagelsen af den daglige drift.