Efterår 2019 til forår 2020 02.09.2019  -  03.04.2020
Vejledning
Felt "Info om Holdtilmelding"

Konkurrence (K1)
 

Konkurrencesvømning:


Alder:
10 – 99 år

Forudsætninger: Et vist teknisk niveau, ingen bælte og luffer, samt lysten til at træne målrettet og struktureret. Man er villig til at deltage i minimum 2 stævner i løbet af en sæson.
 

Antal træninger pr uge: 2


Målsætning: Holdet er til dem, der brænder for at svømme og gerne vil forbedre deres svømning, samt deltage i stævner. Der øves vendinger, startspring og korrekt vejrtrækning, samt videreudvikling af færdigheder i crawl, rygcrawl, fly og brystsvømning. 

 

Ved tilmelding til dette hold får man:

  • Træning to gange om ugen.
  • En engageret træner.
  • Bedre tekniske færdigheder.
  • Deltagelse i svømmestævner.
  • Sociale arrangementer med holdet.

 Ved tilmelding til dette hold forventes det, at man deltager seriøst i træningen og melder afbud, hvis man er forhindret. Desuden vil foreningen stille krav til forældrene, om at de skal deltage aktiv, fordi foreningen, ved deltagelse i stævner, bliver mødt med krav om at stille med officials. Dette betyder, at ved de stævner vi deltager i, kan man blive bedt om at deltage som official eller med andre praktiske gøremål. Til gengæld får du kvalitets tid med dit barn. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiesvømning - Voksne (FamV)
Familiesvømning: Voksne

Alder: 14 – 99 år

Forudsætninger: Den enkelte har basale svømmefærdigheder for at færdes i det store bassin.

Målsætning: På familieholdene er formålet at have det rart sammen og samtidig få brugt kroppen på en god og sjov måde. Der betales for hvert deltagende familiemedlem. Der er ingen undervisning på familieholdene.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiesvømning - Børn (FamB)
Familiesvømning: Børn

Alder: 0 - 13

Forudsætninger: Den enkelte har basale svømmefærdigheder for at færdes i det store bassin.

Målsætning: På familieholdene er formålet at have det rart sammen og samtidig få brugt kroppen på en god og sjov måde. Der betales for hvert deltagende familiemedlem Der er ingen undervisning på familieholdene.

Tilmeld/Læs mere - (1)